Εγκύκλιος για την εισαγωγή διακριθέντων αθλητών/τριών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Δημοσιεύθηκε από το Υπουργείο Παιδείας εγκύκλιος που αφορά την εισαγωγή διακριθέντων αθλητών/τριών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Με την εγκύκλιο ορίζονται οι προϋποθέσεις εισαγωγής αθλητών/τριών στις σχολές, τα Τμήματα και τις εισαγωγικές κατευθύνσεις τμημάτων των Πανεπιστημίων και των Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. και Α.Σ.Τ.Ε., συμπεριλαμβανομένων των Σ.Ε.Φ.Α.Α-Τ.Ε.Φ.Α.Α, το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, τα απαιτούμενα προς υποβολή δικαιολογητικά, ο τρόπος και χρόνος υποβολής τους, καθώς και οι σχετικές λεπτομέρειες της διαδικασίας.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαβάσουν πολύ προσεκτικά την εγκύκλιο, προκειμένου να καταθέσουν στο Υπουργείο Παιδείας (στην ταχυδρομική διεύθυνση που αναγράφεται παρακάτω) ολοκληρωμένο τον φάκελο της υποψηφιότητας τους, περιλαμβάνοντας την αίτηση τους, καθώς και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, κατά περίπτωση.

Η αίτηση και τα λοιπά δικαιολογητικά υποβάλλονται για το έτος 2020 ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή (ευανάγνωστη ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομικής υπηρεσίας), από την 30η Σεπτεμβρίου έως την 9η Οκτωβρίου 2020, στη Διεύθυνση Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, για την Επιτροπή Επιλογής Αθλητών.

Εκπρόθεσμες αιτήσεις και φάκελοι με ελλιπή δικαιολογητικά δεν θα γίνονται δεκτοί.

Δείτε εδώ αναλυτικά την εγκύκλιο.